Beneficii pentru Sănătate:
Pe lângă gustul savuros, sunt o sursă importantă de vitamina A, C, K, potasiu și fibre.
Sunt bogate in nutrienţi și au multiple beneficii pentru sănătate.
Consumul de gutui :
- Îmbunătăţește sistemul imunitar
- Blochează evoluţia astmului
- Întărește gingiile
- Ajută la remineralizarea dinţilor
- Combate anemia
Moduri de Degustare:
Denumite și „Merele de aur”, gutuile sunt gata pentru a ne incȃnta simţurile.
Parfumate și gustoase acestea dau savoare gemurilor, compoturilor, siropului și chiar vinului de gutui.
Au aroma deosebită in plăcintă, tarte sau in salatele de fructe.
Pot fi preparate sub formă de peltea, nectar, lichior,marmeladă, sau sub formă de garnitură la diferite fripturi din carne.
Se asezonează perfect cu fructele de mare, friptura de pui și carnea de miel.
Veniţi să ne vizitaţi la Centrul Agro Transilvania, pentru a vă bucura de gustul și aroma lor specială!